Cultura subvenciona una entitat propera a ERC

Membres de la Plataforma pel Dret de Decidir, durant la reunió amb BenachAtorga 120.000 euros a Sobirania i Progrès per a fer el documental 'Catalonia is different'

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació ha subvencionat, amb data del 27 de maig del 2008, la Plataforma Sobirania i Progrés amb 120.000 euros per al documental Catalonia is different, segons publica el DOGC. Sobirania i Progrès és una entitat propera a Esquerra en la que participen, entre d'altres, l'economista Elisenda Paluzie; l'empresari Ramon Carranza o la diputada d'Esquerra Maria Mercè Roca.

L'entitat, juntament amb la Plataforma pel Dret de Decidir, va lliurar precisament aquest dimarts més de 70.000 signatures a favor de l'exercici del dret a decidir al president del Parlament, Ernest Benach. L'associació, presidida per Joel Joan, va ser presentada en un acte al petit palau del Palau de la Música just unes setmanes abans de les darreres eleccions al Parlament, després que ERC fos foragitada del Govern català. Entre el públic hi havia la plana major d'Esquerra: Joan Puigcercós, Xavier Vendrell, Uriel Bertran i d'altres.

e-notícies (21.01.2009)

Sé el primero en comentar en «Cultura subvenciona una entitat propera a ERC»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »