El president de la Corpo cobra més que un conseller

Els consellers, el dia de la seva presa de possessió el passat 25 de generSáez guanya gairebé 129.000 euros i un membre del Consell més de 115.000

El president de la Corpo, Albert Sáez, cobra més que un conseller de la Generalitat, segons la web del departament de Governació. Sáez cobra un total de 128.856 euros, mentre que el sou d'un conseller és de 127.737,04 euros. D'altra part, El Mundo informa que el Govern gasta 1,4 milions a l'any a pagar la nòmina dels 12 consellers que integren el Consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, a més d'afegir que "l'Executiu es deixa 1,1 milions més en el CAC". 

"El president d'aquest organisme, Albert Sáez, rep un sou de 128.856 euros a l'any mentre que la retribució dels consellers s'eleva a 115.579 euros anuals per barba. Aquests salaris no inclouen les dietes dels consellers, que ascendeixen a 72 euros diaris per gestions realitzades a Espanya i a 132 euros al dia pel treball efectuat en l'estranger", explica el diari.

e-notícies (2.09.2008)

Sé el primero en comentar en «El president de la Corpo cobra més que un conseller»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »