Gasol presumeix de ser espanyol

Pau GasolEl jugador català afirma que "ya no es una excusa, es una responsabilidad"

Pau Gasol és el protagonista del darrer espot publicitari de Nike que promociona el lema Ser español ya no es una excusa es una responsabilidad. Aquesta frase tanca l'anunci en el qual el jugador de bàsquet de Sant Boi es dirigeix als afeccionats espanyols per demanar-los ambició en els seus objectius, ara que es celebren els Jocs Olímpics de Pequin.

Gasol agraeix les felicitacions que ha rebut pels seus èxits esportius, però els retreu que "si ya os dáis por satisfechos (con el que ya se ha hecho) estaréis ayudando muy poco a nuestro país. De hecho estáis limitando nuestras posibilidades. Está bien conseguir que tu país te admire, pero es mucho mejor que el mundo admire tu país. ¿No crees?". L'anunci finalitza amb el lema de la campanya escrit amb lletres blanques sobre un fons negre.

e-notícies (5.08.2008)

Sé el primero en comentar en «Gasol presumeix de ser espanyol»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »