La UE denega el visat a l’exterrorista Lehila Khaled

Lehila Khaled, en una imatge dels 70Convidada pel Consell de Barcelona

La Unió Europea ha denegat el visat a Lehila Khaled, presidenta de la Unió General de Dones Palestines, membre del Consell Nacional Palestí i del Front Popular per a la Lliberació de Palestina (FPLP), que havia estat convidada per diverses entitats encapçalades pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) per a participar en una sèrie d'actes de solidaritat amb Palestina.

Khaled, que segons la wikipedia hauria participat en varis actes terroristes als anys 70, havia de participar en un acte polític programat per aquest dimecres, a les 19:30, al CCCB. Però a última hora la UE ha negat el seu visat i la ponència que havia de fer estarà finalment a càrrec de Salah M. Salah, president del Comitè Permanent sobre Refugiats del Parlament Palestí, que ja tenia una conferència prevista dins dels actes programats. L’acte té el suport entre d’altres de les administracions de govern: l’Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación.

e-notícies (14.05.2008)

Sé el primero en comentar en «La UE denega el visat a l’exterrorista Lehila Khaled»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »