Macià Alavedra, emmanillat

Macià Alavedra (CDC), emmanillat

El jutge Baltasar Garzón pren declaració als nou detinguts de l’operació ‘Pretòria’

El jutge de l’Audiència Nacional Baltasar Garzón pren declaració als nou detinguts en el marc de l’operació «Pretòria» contra la corrupció urbanística desenvolupada a Catalunya i Madrid. Els vuit arrestats el passat dimarts a Catalunya, entre ells els ex alts càrrecs de la Generalitat Lluís Prenafeta i Macià Alavedra i l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), Bartomeu Muñoz, van ser traslladats ahir fins a Madrid, després de passar dues nits en els calabossos de la comandancia de la Guàrdia Civil en la localitat barcelonina de Sant Andreu de la Barca.

Els altres cinc detinguts són: el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanismernde Santa Coloma, Manuel Dobarco; el director gerent de Serveis, Pascual Vela, i l’exdiputat del PSC Luis García. A aquests se sumen dos empresaris de la construcció, Josep Singla, de la immobiliària Proinosa, i Luis Casamitjana, president del grup immobiliari Espais.

e-notícies (30.10.2009)

Sé el primero en comentar en «Macià Alavedra, emmanillat»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »