Montilla gastarà 600.000 euros en publicitat

Jordi Menéndez, amb Saura, presentant la campanya de l'EstatutPresidència convoca una campanya institucional l'endemà d'anunciar "austeritat"

El Departament de Presidència va anunciar ahir dimecres la convocatòria d'un contracte per a la "creativitat i producció d'una campanya marc institucional de foment de pràctiques i actituds cíviques i ambientals responsables", segons la resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC). El cost de la campanya és superior als 600.000 euros i el termini d'execució des de la data de signatura del contracte fins al 31 de gener d'enguany, segons l'anunci signat pel Secretari General adjunt de la conselleria, Jordi Menéndez.

El president de la Generalitat, José Montilla, en la seva conferència al Cercle Financer de 'la Caixa' dimarts passat, va preconitzar "realisme, fermesa i esperit de sacrifici" per a sortir de la crisi. Montilla va afirmar que "tothom ha d’estar disposat a fer un esforç, tothom ha d’estar disposat a renunciar a part del que ha tingut fins ara i a fer un
sacrifici per superar aquesta etapa" i va anunciar "mesures d’austeritat pressupostària i de simplificació regulatòria i administrativa".

e-notícies (12.03.2009)

Sé el primero en comentar en «Montilla gastarà 600.000 euros en publicitat»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »