Caballé es declara «española de pura cepa»

Montserrat CaballeLa soprano Montserrat Caballé ha donat el seu suport al Manifest per la Llengua Comuna en declaracions a Radio Nacional que recull El Mundo. Caballé ha recordat que, de nena, els seus pares li deien a ella i al seu germà que "no os oblideu mai que Espanya és una nació a la qual tots pertanyem i que hi ha moltes llengües, però que la llengua d'Espanya és l'espanyol i, si a més teniu alguna altra, és ideal ser bilingüe". "Tenien raó", ha expressat Caballé en aquest sentit.

 "Jo sempre ho he dit. Peti qui peti, jo sóc espanyola de 'pura cepa'", va recalcar Caballé, que es va declarar "emocionada" pel doctorat honoris causa que acaba de concedir-li la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Santander, perquè representa a Cantàbria, però "sobretot, representa a Espanya". "Si els de casa no s'entenen, ¿com ens van a entendre els de fora? ¿Com podrem dialogar amb els de fora si no els entenem i escoltem?", ha preguntat finalment.

e-notícies (09.07.08)

Sé el primero en comentar en «Caballé es declara «española de pura cepa»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »