Saura recol·loca amb un sou de 60.000 euros un alt càrrec

Joan Saura, durant una roda de premsa de GovernVa acusar Baltasar de 'mentir'

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha recol·locat en el seu departament l'exdirector general de Medi Natural, Joan Pallisé, que va ser cessat pel conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, per discrepàncies internes. El cessament va provocar malestar en sectors de la coalició perquè tant Saura com Baltasar són dirigents d'Iniciativa i, en canvi, Pallisé, és un històric d'Esquerra Unida i Alternativa, que dirigeix Jordi Miralles.

Joan Pallisé ha estat nomenat ara coordinador general de Planificació Estratègica del Departament d’Interior, segons la resolució publicada al DOGC dimarts passat. La mateixa resolució indica que "les retribucions d’aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de destinació 30.2, complement específic de 33.413,40 euros anuals", un dels més alts de l'Administració amb un sou total de 64.647,3 € anuals i sense dedicació especial -mínim de 40 hores setmanals- sinó que que fa només 37,5 hores..

A més, Joan Pallisé va tenir una sortida atzarosa de Medi Ambient perquè, en un qüestionari publicat pel diari El Punt el passat 4 de març acusava al conseller Francesc Baltasar de "mentir". "No conec el projecte bé -afirmava sobre el transvasament del Segre-. Però la comunicació a la població, amb errors colossals, mancances i ambigüitats, ha estat nefasta. El que no pot fer mai un polític és mentir i canviar el discurs".

Iniciativa ja ha recol·locat també l'exalcaldessa de Rubí, Núria Bonaventura, que després de perdre l'alcaldia com a conseqüència de pactes municipals anava segona a les llistes al Congrés per ICV, però el mal resultat de la formació va impedir que sortís escollida. Bonaventura va substituir precisament Pallisé com a directora general de Medi Natural, una direcció general que en l'anterior legislatura també va dirigir EUiA. E-notícies no ha rebut cap aclariment al correu electrònic enviat passat als departaments d'Interior i de Governació.

e-notícies (28.04.2008)

Sé el primero en comentar en «Saura recol·loca amb un sou de 60.000 euros un alt càrrec»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »