El congressista que dóna suport a la independència és del Tea Party

El congressista dels EUA que ha donat suport a la independència de Catalunya, Dana Rohrabacher, és membre del Tea Party, moviment considerat com la ultradreta nord-americana. Les opinions de Rohrabacher en matèries com ara immigració o conflictes bèl·lics, a més, han generat diverses polèmiques.

En aquest sentit, al congressista se l’acusa de “racista” i d’haver assegurat, en referència a la possible secessió de Texas que “si tothom vota, inclosos els negres, els Estats tenen de dret de separar-se”.

De la mateixa manera, una estudiant afirma que Rohrabacher va estar “molt agressiu” amb ella quan aquesta li va explicar que la seva família havia arribat als EUA com a immigrants il·legals durant una reunió sobre immigració. Aquesta estudiant també assegura que el congressista la va fer plorar i va exclamar que “odio els immigrants il·legals”.

També que la va “amenaçar” i li va dir que “ara ja sé on vius”, malgrat que el polític republicà ho nega. L’entorn de Rohrabacher consideren que les acusacions de racisme “són mentides absolutes”.

http://politica.e-noticies.cat/el-congressista-que-dona-suport-a-la-independencia-es-del-tea-party-96846.html

Sé el primero en comentar en «El congressista que dóna suport a la independència és del Tea Party»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »