13 tesis relacionades amb el linxament mediàtic de la Marina i l’Óscar

excelente texto, del que trasladamos los puntos 12 y 13 por ser muy fundamentales, y que pueden encontrar completo en http://www.tercerainformacion.es/spip.php?article85900.

12) Marina Pibernat i Óscar Ibarra han estat sotmesos a un autodafè inqusitorial. Un autodafé més darrera el cual s’hi amaga:

a) la impotència d’una esquerra, liderada encara per una generació cega, incapaç d’admetre els seus errors en la construcció de la UE i de situar la sortida real de la crisi geopolítica que estem vivint en el centre del debat.

b) La nova impotència d’una esquerra voluntarista, presonera del mite llibertari, del seu assamblearisme i del record del 68 que encara no ha vist que és precisament l’idealisme llibertari el qui ha obert la porta als neoliberals arreu. Una nova esquerra fonamentada també en el victimisme i el ressentiment. En la culpabilització. En la recerca de la puresa perduda, no pas en la construcció de valors basats en ellaicisme i en la responabilitat.

c) una estratègia de la dreta per a facilitar l’aprofundiment de “les reformes” creant un pseudoestat dèbil en mans dels mercats, on trencant la unitat de la llei , es facilita la privatització dels serveis públics , la fragmentació del mercat laboral, el domini de les oligarquies regionals col.laboracionistes, es bloqueja l’actuació dels sindicats., es fa inviable una política d’esquerres, sotmesa aquesta a la pressió i al xantage ,al bloqueig i les sancions, tal com estem veient en les negociacions de Grècia amb la Troika. Aquesta estratègia porta el país al suicidi i paradoxalment a la destrucció de l’estat i de la sobirania.

13) És el conjunt de l’esquerra al nostre país qui ha d’obrir abans que res el seu propi procés Constituent. El primer objectiu, urgent, indefugible, entorn el que cal confluïr és la lluita prioritària per la pau.

Sé el primero en comentar en «13 tesis relacionades amb el linxament mediàtic de la Marina i l’Óscar»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »