Federalistes contra creacionistes en el nou cicle electoral

L’estat-nació està obsolet al segle XXI, especialment a la Unió Europea, i per tant té poc sentit centrar gran part del debat polític en crear un nou estat-nació, o els eufemismes i subterfugis que els amaguen, com estat propi, estat nou, o estructures d’estat.

Les actituds d’alguns sectors de l’esquerra catalana i espanyola em recorda la d’aquests personatges neutrals entre evolucionisme i creacionisme: deixem que la gent decideixi, no ens mullem. En aquest cas no és per pressió del Tea Party, sino de la Tieta Party.

continuar llegint a : http://federalistesdesquerres.blogspot.com.es/2015/03/federalistes-contra-creacionistes-en-el.html

Sé el primero en comentar en «Federalistes contra creacionistes en el nou cicle electoral»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »