La última de la EUiA de Nuet : se desmarca del procès sobiranista

EUiA dóna per «mort» el procés pels interessos «electorals» de CDC i ERC amb la signatura del full de ruta.

EUiA no se sumarà al full de ruta signat aquest dilluns per CDC, ERC, ANC, AMI i Òmnium Cultural. En declaracions a l’ACN, el coordinador general de la formació, Joan Josep Nuet, ha qualificat el nou full de ruta de «punyalada per l’esquena» a la Taula de Partits per a l’Estat Propi. «No participarem en un full de ruta dissenyat pels interessos electorals de CiU i ERC. Avui es pot dir que el procés ha mort. L’han matat CDC i ERC», ha apuntat.

El líder d’EUiA s’ha mostrat especialment decebut amb ERC. «No vaig tenir mai cap dubte que CiU estava en el procés per les seves pors electorals, però tenia dubtes amb ERC», ha explicat. Per Nuet, la signatura d’aquest divendres «és un error històric».

http://m.ara.cat/politica/EUiA-interessos-electorals-CDC-ERC_0_1330067204.html

Sé el primero en comentar en «La última de la EUiA de Nuet : se desmarca del procès sobiranista»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »