CRIDA MARXA DE LA DIGNITAT 2015

CartelEl 21 de Març les Marxes de la Dignitat tornen a Madrid per exigir Pa, Treball, Sostre i Dignitat.

Les Marxes de la Dignitat tornen a Madrid caminant cap a la Vaga General amb l’objectiu d’exigir una vida amb dignitat. Des de tots els punts de l’Estat espanyol columnes de dignitat es mobilitzaran per defensar el programa del moviment 22M com a pas previ a la convocatòria de la mobilització general d’octubre concretada en una Vaga General laboral, de consum i social.

A un any de la commemoració de la gran manifestació del 22M que va concentrar a Madrid a centenars de milers de persones reivindicant una vida digna, la situació no ha canviat a millor i s’aprofundeixen les conseqüències dels perversos efectes de les anomenades polítiques d’austeritat imposades per la Troica contra la majoria social a l’Estat espanyol.

 

El govern del Partit Popular i els poders econòmics  que li donen suport, han llençat un a campanya de publicitat conjunta on volen vendre la idea de superació de la crisi. Tanmateix la tossuda realitat els treu la raó.

La taxa d’atur (EPA) segueix situada en un 24% de població amb més de cinc milions i mig de persones en situació de desocupació, la cobertura de prestacions  no arriba al 58%. Prop de tres milions de persones estan mancades d’ingressos, fet que significa més de mig milió de llars sense sou ni prestació. Els llocs de treball que es creen són precaris i amb salaris de misèria, generant-se així un nou grup, el de la gent assalariada pobre.

resta informació a :     http://marxadeladignitat.org/crida-2015/

dintre de la informació continguda a :    http://xsuc.cat/index.php/informacio/moviments-i-lluites/724-marxa-de-la-dignitat-actualitat

Sé el primero en comentar en «CRIDA MARXA DE LA DIGNITAT 2015»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »