«No és el 3%, és el 5%»

Paga el CESID a Carod per fer aquestes declaracions ?

L’expresident d’Esquerra Republicana de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha assegurat en una entrevista a Radio Euskadi que un dirigent de CiU li va confessar que el partit cobrava comissions il·legals del 5%.

«Quan vaig denunciar el 3%, uns anys abans que ho fes el president Maragall, en acabar la sessió al Parlament algú molt important de Convergència en aquells moments se’m va acostar i em va dir: ‘Això que has dit és mentida, és una injúria, és una infàmia, no és cert, no és el 3%, que jo sàpiga és el 5%’. Vaig quedar atònit», ha explicat.

L’exvicepresident al·lega que no ho va denunciar aleshores perquè en aquell moment «em veia com un gra de sorra en un desert immens sense mitjans per poder investigar i sense poder fer res».

Carod-Rovira ha assegurat que el cas Jordi Pujol ha estat «un cop al mig del cap» perquè a tothom li havien arribat els rumors sobre irregularitats del seu entorn familiar i pensaven que l’expresident «mirava cap a un altre costat».

Finalment, ha dit que això ha estat «més un cop moral que polític» i ha destacat que Pujol «s’havia fet familiar a tot arreu» i gairebé formava part «del paisatge de Catalunya», era catalanista, europeista, i «ho tenia gairebé tot».

e-noticies, 29 d’agost de 2014

Sé el primero en comentar en ««No és el 3%, és el 5%»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »