El Govern prepara el no a la consulta

La Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega ha dit en una entrevista al programa El Balcó de SER Catalunya que si el Tribunal Constitucional (TC) veta la consulta del 9 de novembre llavors no trauran les urnes al carrer.

«El més important és fer les coses bé. El Govern sempre ha posat de manifest que ha de ser una consulta legal, democràtica dialogada i acordada amb l’Estat. Fins al darrer moment estem buscant aquest acord amb l’Estat. Ha de ser una via legal i és en definitiva la que li donarà la força i la legitimitat a tot el procés”, ha afirmat.

Unes declaracions que coincideixen plenament amb les que ha pronunciat el coordinador nacional del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol,  i també amb una valoració feta pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Tots tres han apostat per guardes les urnes el 9N si l’Estat espanyol veta la consulta.

Rigol ho ha apuntat en una entrevista a Catalunya Ràdio que «posar les urnes al carrer sense tenir la legalitat darrere, és menysvalorar aquesta convocatòria». «No seria prou clar ni evident, per a mi», ha sentenciat.

e-noticies, 12 d’agost de 2014

Sé el primero en comentar en «El Govern prepara el no a la consulta»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »