Nomès diré una cosa; la URSS era un di

Nomès diré una cosa; la URSS era un dictadura, un capitalisme d’estat, però se li ha d’agraïr que al existir va «obligar» als països occidentals a crear això que es diu l’estat del benestar per contrarestar les simpaties que podien haver-hi cap a la URSS. Va caure la URSS i va començar un feina molt ben pensada pels ideòlegs (neo)liberals per acabar amb aquest Estat del Benestar, i des del 2008 estem patint el que han estat cuinant des de llavors. Si continuen existint paradisos fiscals fins i tot dins la UE, vol dir que aquesta crisis la volen «solucionar» mantenint aquest capitalisme salvatge, i no redistribuint la riquessa, per tant que expliquin el que volguin…jo no me’ls crec. Sano kaj respubliko!

Sé el primero en comentar en «Nomès diré una cosa; la URSS era un di»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »