Aquest Elliot, que vaig tenir el dubtós

Aquest Elliot, que vaig tenir el dubtós honor de conèixer personalment, és un trepa que deunidó. L’expressikó «monarquia composta» el va manllevar de Ferran Soldevila, al qual després va menystenir i el català als anys 90 del segle passat encara el parlava en cercles reduïts. No oblikdem que el pepé li va regalar el premi príncep d’Astúries l’any que li tocava a Miquel Batllori, un personatge amb un currículum científic incommensurablement superior. Pel que fa a nosaltres, va publicar la nefasta «Revolta catalana», expressió errònia en referència a la Guerra dels Segadors, que lamentablement encara cueja. Per cert, amb el premi del príncep, en comptes de fer un grup de recerca o de repartir-lo amb els seus alumnes, es va comprar un retrat del Conde d’Olivares, el seu fetitxe personal. Quin trepa, noi.

Sé el primero en comentar en «Aquest Elliot, que vaig tenir el dubtós»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »