Dues plataformes cíviques demanen la implantació del PSOE a Catalunya si no es refunda el PSC

Navarro, líder del PSC

Barcelona, 6.- Les associacions Àgora Socialista i Alternativa Ciutadana Progressista, dues plataformes cíviques vinculades al socialisme, han advocat aquest dimecres per implantar el PSOE a Catalunya si no es refunda el PSC perquè «s’alliberi de les seves hipoteques nacionalistes».

El president d’Alternativa Ciutadana Progressista, Vicente Serrano, ha demanat el «ressorgiment de l’esquerra socialista catalana amb visió d’Estat», i ha sostingut que la volta del PSOE al Govern espanyol passa necessàriament per un PSC allunyat de debat nacionalista.

Serrano ha lamentat també que el PSC s’hagi mostrat a favor de la celebració de la consulta sobre l’autodeterminació proposta per CiU, i ha sentenciat que els convergents «parlen del dret a decidir per tapar els escàndols de corrupció».

Per la seva banda, el president d’Àgora Socialista, Pepe Castellano, ha instat el PSOE a «combatre i desmuntar el muntatge de la dreta».

Alhora, s’ha mostrat en contra del dret a decidir perquè «emmascara el dret a la secessió unilateral», i ha assegurat que qualsevol referèndum correspon a tot l’Estat espanyol.

VilaWeb (6.03.2013)

Sé el primero en comentar en «Dues plataformes cíviques demanen la implantació del PSOE a Catalunya si no es refunda el PSC»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »