Marcha contra el paro 28 febrero

Cartell de la marxa

Marcha contra el paro 28 febrero.  Tothom a la marxa contra l’atur, la precarietat i per una renda grarantida ciutadana  Baix Llobregat Barcelona Parlament  El 28 de febrer sortirem en Marxa des de la Pç. de la Vila de St. Vicenç dels Horts a les 9h., farem parades al Consell Comarcal de St. Feliu a les 11h., Pç. de Catalunya de Cornellà de 13 a 14h., l’Hospitalet, Can Batlló a les 16h., Pç. de Sants a les 16:30h., Pla de Palau a les 18:30h, i finalitzarem al Parlament de Catalunya on farem entrega de la nostra carta de reivindicacions.

Blog de la Assemblea de Treballadors i Treballadores en atur de Barcelona (25.02.2013)

 

Sé el primero en comentar en «Marcha contra el paro 28 febrero»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »