No he estat a temps de comentar aquest a

No he estat a temps de comentar aquest article a la Vanguardia, però malgrat que veig que ningú passa per aquí, vull deixar-ne la meva opinió. Vagi per endavant que respecto la seva opinió, però en absolut la comparteixo i penso que provenint d’un «catedràtic», es podia esperar un anàlisi més racional i menys intestinal. Vaja senyor Carreras que se li veu el llautó i del pal que va. Parla de fracàs de la legislatura. En absolut, es de coherència que si no hi ha possibilitat d’assolir el programa amb que has guanyat i posats a voler assolir altres fites nacionals, aquestes, siguin refrendades a les urnes. Li sona això a vostè «catedràtic de dret constitucional» ?, s’en diu democràcia. Aprofita aquest fet per matusserament llençar porqueria sobre els motius de la convocatòria, que si per tapar allò etc etc. Senyor Carreras, la convocatòria s’ha fet pel que l’hi he dit i s’ha accelerat perquè 1,5 milions de persones es van manifestar per la independència, ni pacte fiscal ni res de res. I en això tota la classe política s’ha vist retratada per lo obtusa que es, fins i tot i encara més per la espanyolista en que vostè sembla enquadrar-se. Que aquí hi ha merda senyor Carreras, ho sabem tots, però ara no toca, ara toca treure’ns de sobre la merda que ens toca aguantar de més enllà de l’Ebre i després o acte seguit farem net a casa. Segons vostè i els seus coneixements jurídics, EEUU, Cuba, Argentina, Irlanda i tots els paisos que varen assolir la seva independència en contra d’un ordenament jurídic que els ho impedia, son il.legítims oi ?. També entenc que segons diu els súbdits de les dictadures de tota mena, com que estan subjectes a la «legalitat», no poden aspirar mai a la llibertat. Realment no se qui pixa fora de test senyor Carreras, em sembla que vostè. L’ordenament jurídic, la legalitat o digui’n com vulgui i sigui quina sigui, no pot anar mai contra la voluntat d’un poble. Potser li caldria, ens caldria, més cultura històrica a tots plegats i ens estalviariem molts mal de caps. Apa, que tingui un bon dia.

Sé el primero en comentar en «No he estat a temps de comentar aquest a»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »