Solidaritat ‘pispa’ una bandera espanyola de l’hemicicle del Parlament

Imatge de l'hemicicle amb i sense la bandera

La formació portarà la declaració d’independència al debat de política general

Aquest matí, els Diputats de Solidaritat Catalana per la Independència Alfons López Tena i Uriel Bertran han arriat i retirat la bandera espanyola que presidia l’Hemicicle del Parlament de Catalunya i han deixat la senyera presidint la Cambra parlamentària.

Els diputats de SI han actuat «en concordança amb el clam d’independència que va expressar ahir el poble de Catalunya, i alhora fan entrar el procés d’independència al Parlament de Catalunya», segons ha justificat la formació en una nota de premsa.

En aquest sentit, també han anunciat que el proper pas de SI serà portar a votació del Parlament de Catalunya la Declaració d’Independència, en forma de full de ruta fins a la proclamació de l’Estat català,  en el debat de política general d’aquest mes de setembre.

e-notícies (12.09.2012)

Sé el primero en comentar en «Solidaritat ‘pispa’ una bandera espanyola de l’hemicicle del Parlament»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »