«A Catalunya no hi ha llibertat per veure la Roja»

Pedro Ruiz

Pedro Ruiz: «a Catalunya no hi ha llibertat per veure la Roja»

El periodista troba «una vergonya» que no hi hagi pantalles gegants

El periodista català, Pedro Ruiz, ha escrit a twitter que «em fa vergonya que a Catalunya no hi hagi llibertat per veure un partit de la selecció espanyola. O de la de Kenya. O de la de Catalunya». Ruiz també reconeix que «m’alegro de l’alegria al carrer. Aquest equip hauria de ser mirall per als polítics».

«En nom de quina llibertat parlen els que prohibeixen la llibertat dels altres? Són ells els propietaris de la llibertat? Ho diu un apàtrida», es pregunta, en referència a l’absència de pantalles gegants a la capital catalana per seguir a la Roja.

D’altra banda, el periodista també lamenta les crítiques que estan rebent Sara Carbonero i Pilar Rubio per la seva tasca televisiva. «Les impresentables burles a Carbonero i Rubio vénen de dos nínxols: homes que no poden lligar amb elles i dones que les envegen».

e-notícies (28.06.2012)

Sé el primero en comentar en ««A Catalunya no hi ha llibertat per veure la Roja»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »