«Si no té ganes de sentir-me, canviï d’emissora»

Juan Carlos Girauta

Girauta s’enfronta a una oient i denuncia «els assenyalaments personals propis dels nacionalismes i dels totalitarismes»

El periodista Juan Carlos Girauta ha tingut una picabaralla amb una oient que li ha recriminat l'»agressivitat» que té el tertulià d’El matí de Catalunya Ràdio i li ha recordat que va demanar la dimissió de l’exdirectora de TV3, Mònica Terribas. «M’encanta que toqui aquest tema; ara parlarem de la Terribas», ha dit el periodista.

[Enlace al video]

«Vostè parli del que vulgui, que jo no tinc ganes de sentir-lo», li ha replicat la oient. «Si no té ganes de sentir-me, canviï d’emissora perquè jo estic participant en aquest programa» li ha etzibat llavors Girauta, que ha afegit que «també podem fer que aquesta casa em faci fora perquè jo no entro en el mantra que hi ha tres diaris d’ultradreta». En aquest moment, el presentador del programa, Manel Fuentes, li ha recomanat que escolti la oient i després doni la seva opinió.

Un cop finalitzada la intervenció de la oient, el periodista ha lamentat que «aquest país comença a presentar un signe molt preocupant» perquè «qui no comparteix la ideologia nacionalista i qui no repeteix els mantres del tipus ‘ABC, La Razón i El Mundo són ultradreta’ cosa que és una fastigosa mentida» i «qui no està en aquests mantres de la tribu és un personatge a qui se’l pot denigrar públicament».

En aquest sentit, el periodista ha denunciat que «tots els dies m’arriben amenaces al meu Twitter d’independentistes i gent d’aquesta tan agradable». Segons Girauta, «hi ha una sèrie de mantres que si tu no ho comparteixes t’assenyalen» i «els assenyalaments personals els considero fastigosos i molt propis dels nacionalismes i dels totalitarismes».

«A mi ja se m’ha assenyalat personalment en aquest programa. Jo sé que arribarà el moment en què la ràdio nacional de Catalunya no podrà tenir una veu per opinar», ha conclòs.

Abans de finalitzar la tertúlia, Fuentes li ha demanat que «no es faci la víctima» i li ha recordat que «des que sóc el director ha tingut plena llibertat per estar-hi i jo formo part de la ràdio nacional de Catalunya. Jo formo part d’aquesta ràdio. Aquesta tertúlia és plural i els oients truquen i diuen el que volen».

e-notícies (21.05.2012)

Sé el primero en comentar en ««Si no té ganes de sentir-me, canviï d’emissora»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »