‘Iaioflautes’ ocupen Interior

'Iaioflautes', a la seu d'Interior 

Protesten contra la «restricció del dret de reunió» i volien reunir-se amb el conseller Puig

Membres del col·lectiu ‘iaioflautes’, pertanyents al moviment dels ‘indignats’, han ocupat el vestíbul del Departament d’Interior en protesta per l’enduriment del Codi Penal i la «restricció del dret de reunió».

La mobilització ha concentrat mig centenar de persones que han abandonat l’edifici al migdia, després de reunir-se amb el secretari general d’Interior, Xavier Gibert, encara que el seu objectiu era «parlar amb el màxim responsable», el conseller Felip Puig, que es troba al Parlament.

Enfundats en petos reflectants, com es pot veure en les imatges penjades a la seva web, els manifestants han mostrat pancartes contra la «repressió» i han fet una crida a les mobilitzacions previstes entre el 12 i el 15 maig, coincidint amb el primer aniversari del moviment.

En la seva pròpia pàgina web, els ‘iaioflautes’ també denuncien «la pràctica policial repressiva contra els vaguistes del 29-M» i, en aquest sentit, afegeixen que a Catalunya ha suposat «detencions arbitràries».

e-notícies (26.04.2012)

Sé el primero en comentar en «‘Iaioflautes’ ocupen Interior»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »