Este artículo ha creado polémica y ha

Este artículo ha creado polémica y ha sido contestado por otro que firma Salvador Cot, director de Nació Digital -valorad vosotros mismos-: CARLOS HERRERA NECESSITA ETA Crec que no es valora prou Carlos Herrera. Gegants de l’etnicisme com la COPE i Intereconomia li han fet una ombra injusta, perquè el seu magazine de matí és, des de fa anys, un monument a la cara més salvatge del nacionalisme. A més, Herrera parla català acceptablement, cosa que ell exhibeix com a suposada excusa per jerarquitzar la seva llengua, cultura i nació per sobre de la dels altres. El cas és que Herrera és dels pocs que ha tingut l’estómac de fer l’intent de justificar l’exclusió d’ERC -un partit amb setanta anys de lluita democràtica al darrere- de la comissió de Secrets Oficials del Congrés dels Diputats. El seu article, a l’ABC, insulta personalment tant Alfred Bosch («subjecte llengut i tavernari») com Joan Tardà («neuròtic») i, en general, tot el partit de Macià i Companys. Però, en un moment, també intenta assajar una raó més o menys democràtica. Segons ell, la informació que obtingués Bosch «immediatament estaria en mans d’Amaiur i, en el minut dos, en les dels terroristes que quedin fent voltes per on sigui». Ves per on. És a dir que fins i tot per a un imam de l’espanyolisme és completament necessària l’existència d’ETA. A Madrid fonamenten l’arbitrarietat i les zones d’exclusió democràtica a partir d’un grapat d’encaputxats -encara que estiguin en procés de disolució- que serveixen per a tot, inclòs insultar els electors catalans. En definitiva, només per fer evident la misèria de la democràcia espanyola que descriu l’article d’Herrera ja hauria valgut la pena enviar Alfred Bosch a Madrid. Molt bona feina. salvadorcot@naciodigital.cat

Sé el primero en comentar en «Este artículo ha creado polémica y ha»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »