Un congrés sota sospita

El congrés triarà una nova direcció 

Socialistes de la Catalunya central denuncien que és “el més restrictiu i parcial” de la història del PSC

La Coordinadora de Col·lectius pel Canvi afirma que “no estem d’acord amb com s’ha preparat el 12è Congres del Partit dels Socialistes de Catalunya” i reclamen “democratitzar el partit” perquè “tothom que vulgui ha de poder dir la seva”. Tot i això, denuncien que “ens trobem davant el congres més restrictiu i parcial de la nostra història”.

En aquest sentit, expressen que “necessitàvem un congres obert, amb la màxima participació de delegats i delegades de tot el territori. No just al contrari” i lamenten que “una vegada escollits els delegats, no se n’ha fet pública la llista. Impedint així la bàsica premissa democràtica de poder escoltar les opinions contradictòries abans de decidir”.

En el text del fulletó que repartiran al llarg d’aquest XII Congrés, la coordinadora també expressa que “tenim un reglament vergonyós i aprovat a porta tancada” i denuncia que “s’ha tractat d’impedir la possibilitat de vot secret, amb uns percentatges de recolzament desmesurats”.

A més, demanen que “independentment del sentit del nostre vot, i per una qüestió d’higiene democràtica, sostenim que la votació de la Memòria de Gestió ha de ser secreta”.

e-notícies (16.12.2011)

Sé el primero en comentar en «Un congrés sota sospita»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »