L’estrella del rock català, en castellà

Gerard Quintana 

Gerard Quintana no parla català ni amb els seus fills ni amb la seva dona

Gerard Quintana, líder del grup de rock Sopa de Cabra, que recentment ha fet un gir independentista, parla en castellà amb la seva dona i amb els seus dos fills. El cantant gironí ha estat el protagonista de l’edició d’aquest dilluns del programa El convidat, presentat per Albert Om, que ha estat a casa seva, a Eivissa i ha conegut la seva esposa, Ana, i els seus dos fills.

Durant el programa s’ha pogut veure com Quintana parla amb la seva parella, que és de Barcelona, i amb les dues criatures en castellà. El líder de Sopa de Cabra ha explicat que ell també parlava en castellà amb el seu pare, navarrès, que era «policia nacional, dels grisos», fet que l’incomodava. «Però a les primeres eleccions va votar Santiago Carrillo», ha afegit.

Precisament, el cantant ha fet proclames independentistes en els darrers concerts, que Sopa de Cabra ha fet per a commemorar el seu 25è aniversari. Quintana ha alertat durant les seves actuacions sobre una possible majoria absoluta del PP i ha comparat Espanya i Catalunya amb un matromoni en procés de separació.

e-notícies (17.10.2011)

Sé el primero en comentar en «L’estrella del rock català, en castellà»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »