Flors per la Hispanitat

Impulso Ciudadano ha repartit flors  

L’exdiputat de Ciutadans, José Domingo, al capdavant de Impulso Ciudadano, reparteix clavells per les Rambles per celebrar el 12 d’octubre

Impulso Ciudadano, associació presidida per l’exdiputat de Ciutadans, José Domingo, ha celebrat el 12 d’octubre repartint flors entre la ciutadania. El partit, a més, ha denunciat que “la divisió entre els espanyols ens debilitarà i que és hora de remar junts per intentar superar la crisi”. El partit de José Domingo ha repartit a les Rambles de Barcelona centenars de flors i octavetes en les que explica les raons que el porten a commemorar el 12 d’octubre.

Miembros de Impulso Ciudadano depositando flores ante el monumento a Colón 

“La immensa majoria dels ciutadans catalans ens sentim compromesos, protagonistes i partícips del projecte cívic i nacional espanyol. Com espanyols, considerem que la unitat de tots els ciutadans és l’instrument idoni per tirar endavant en aquests moments de gran dificultat. Malgrat tot, la nostra veu no sempre ressona amb energia, afirmen

La Constitució de 1812 definia la Nació espanyola com la reunió de tots els espanyols i aquesta proclama continua sent plenament vigent. Són les persones l’essència de la nostra Pàtria i les institucions públiques han de treballar per millorar les seves condicions de vida. En aquests difícils avatars, és més necessari que mai recordar que el preàmbul de la Constitució de 1978 expressa la voluntat de la Nació de garantir la convivència democràtica conformitat amb un ordre econòmic i social just”, afegeixen.

Per això, ens semblen especialment perilloses i empobridores les contínues crides a la disgregació i l’enfrontament entre els ciutadans que, amb cada vegada menys suport social però encara massa freqüència, segueixen realitzant les forces identitàries, i en concret les forces de la reacció nacionalista i secessionista catalana. La divisió ens debilita i ens fa més vulnerables. Apostem per tot el contrari: reforçar els llaços i remar junts per tractar d’assegurar una digna qualitat de vida a tots els espanyols , conclouen.

e-notícies (12.10.2011)

Sé el primero en comentar en «Flors per la Hispanitat»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »