Ofensiva contra la immersió

 

L’advocat de les #3families anuncia 500 recursos més

L’advocat de Convivencia Cívica Catalana, Ángel Escolano, ha assegurat en una entrevista a Canal Català que “hi ha 500 famílies més que han iniciat els tràmits per reclamar” que el castellà sigui llengua vehicular, a més d’alertar en aquest sentit que “ens podem trobar en tres o quatre anys amb 500 sentències que diran el mateix” que la del TSJC.

“Quan la gent vegi els resultats s’aniran sumant”, ha augurat, a més de recordar que “jo sóc advocat, no sóc polític. Agafo les lleis i les interpreto davant els tribunals, que diuen si la interpretació és correcte o no”.

També ha explicat que “el recurs de la Generalitat diu que no hi ha immersió lingüística, diu que hi ha un sistema de conjunció lingüística”. “És un recurs propagandístic”, ha criticat.

Pel que fa a la sentència, ha assenyalat que “el Govern ha de demostrar que el castellà torna a ser vehicular a Catalunya”. “El Tribunal està sent generós amb la Generalitat perquè li està donant un termini que de fet ja ha vençut”, ha afegit.

Escolano ha sentenciat que “hi ha zones de Catalunya que potser necessiten un 80% de català, però on no hi ha aquests problemes, no hi cap justificació per mantenir la immersió”.

e-notícies (20.09.2011)

Sé el primero en comentar en «Ofensiva contra la immersió»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »