18S ¡Defiende lo Público!

Cartel manifestación 

EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS.
CONTRA EL REFORMAZO.
NO a la SUBMISSIÓ del SISTEMA POLÍTIC al SECTOR FINANCER

El diumenge 18 de setembre està convocada una manifestació estatal (Convocatòries a tot l’Estat clicar) sota el lema “El 18S Defiende lo Público”.

L’objectiu és protestar en contra de totes les retallades, les privatitzacions, els concerts econòmics i l’externalització amb fins lucratius dels serveis socials, sanitat, educació i cultura, medi ambient, justícia, etc… que ja estan afectant a la ciutadania en general. Aquest procés de retallades i privatització, que patim a diari, és molt possible que segueixi el seu curs, i en els propers mesos es faci més evident, hem de fer sentir les nostres veus.

L’article 135.3 de la reforma constitucional consagra que el pagament per satisfer els interessos i el capital del deute públic gaudirà de prioritat absoluta. Els impostos recaptats per l’estat es destinaran prioritàriament a pagar un deute que els ciutadans no hem contret. Impostos amb els quals resultarà impossible pagar els ja retallats serveis públics: sanitat, educació, serveis socials, transports, etc…

Per tot això animem a tota la ciutadania a sortir al carrer a protestar contra aquestes accions que, de forma progressiva, estan destruint les bases del nostre, ja malmès, estat del benestar. La ciutadania demostrarem als poders polítics i econòmics que segueix activa i indignada.

Manifestació a Barcelona: Plaça de Catalunya a les 19 hores

A Barcelona es convoca la manifestació el 18 de Setembre a les 19h a Plaça Catalunya.

La proposta és concentrar-se en diferents punts de la ciutat, representant de forma simbòlica cada un d’ells un sector dels que està patint retallades i marxar en columna cap plaça Catalunya a les 19h, per des d’allà, totes les columnes unides, marxaran en manifestació fins a Arc de Triomf.

Els punts de concentració i sortida són els següents:

* Consorci d’Educació de Barcelona, com a símbol de les retallades en Educació i Cultura. Sortida a les 18h30 des de Pl Urquinaona. <M> Urquinaona.

* CAP Drassanes, com a símbol de les retallades en Sanitat. Sortida a les 18h (<M> Drassanes / Paral lel).

* Institut de Ciències del Mar (CMIMA), com a símbol de les retallades en Medi Ambient. Sortida a les 18h des de la porta de l’Institut a Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49. (<M> Ciutadella).

* Seu del Departament de Justícia, com a símbol de les retallades a Justícia. Sortida a les 18h des de la porta, c. d’Aragó, 332.

* Seu del Departament de Benestar Social i Família, com a símbol de les retallades en Serveis Socials. Sortida a les 18h des de la porta

Des de Plaça Catalunya, el recorregut proposat és des de Plaça Catalunya, baixar per Via Laietana fins Pla de Palau, seguir fins a Ciutadella, pujant per Pg.Sant Joan, per acabar a Arc de Triomf.

Mès informació a la web:
http://defiendelopublico.wordpress.com/convocatorias/
Material de difusió:

http://defiendelopublico.files.wordpress.com/2011/09/drybcn-18s-4-cat-octavetes.pdf
https://red.democraciarealya.es/mod/file/download.php?file_guid=102121

CONVOQUEN
Comissió 18s Acampada BCN, Indignadas x los Recortes en Sanidad, Democràcia Real Ja Nodo BCN, Attac, MALESTAR 2.0 BCN

Sé el primero en comentar en «18S ¡Defiende lo Público!»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »