La Corpo amaga el que cobren els tertulians de TV3

Enric Marín, i la resta de l'equip directiu de la CCMA, en una comissió parlamentària 

Enric Marín al·lega que no disposen “dels mitjans tècnics i humans necessaris” per contestar

Stop corrupciónEl president de la CCMA, Enric Marin, al·lega no saber quin és el nombre de tertulians que participen a les diferents tertúlies de TV3 ni què cobren en una resposta parlamentària al diputat del PSC Joan Ferran. El dirigent socialista havia sol·licitat, per escrit, la relació de tertulians des de l’any 1991.

Marin assegura que “actualment la CCMA no disposa dels mitjans tècnics i humans necessaris per a dur a terme un estudi exhaustiu d’aquestes característiques” malgrat que la Corporació té una plantilla superior a les 2.700 persones.

“En qualsevol cas -s’excusa-, els informes sobre l’observança del pluralisme a la televisió i a la ràdio del Consell de l’Audiovisual de Catalunya s’inclouen, a partir de març del 2003. El recull exhaustiu dels tertulians que participen en els principals programes de les empreses de la CCMA”.

“Donat que pot comprometre l’estratègia i els interessos de la Corporació, si algun diputat vol conéixer aquests comptes, òbviament, la CCMA el rebrà a les seves instal·lacions i, sota clàusula de confidencialitat, els hi podrà mostrar”, conclou Marín.

e-notícies (9.09.2011)

Sé el primero en comentar en «La Corpo amaga el que cobren els tertulians de TV3»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »