Endesa fitxa David Madí

Madí, amb Mas, el dia que va anunciar la seva marxa

Com a president del consell assessor a Catalunya

Stop corrupciónLa companyia elèctrica Endesa, ara propietat de la Italiana Enel, ha fitxat l’exsecretari de comunicació del Govern, David Madí, com a president del seu consell assessor a Catalunya, segons ha sabut e-notícies. La informació serà oficial en poques hores.

Madí va deixar les seves responsabilitats polítiques després del 28-N, que va portar Artur Mas a la presidència de la Generalitat, per a fundar una consultora privada però des de llavors s’ha incoporat també a Deloitte i ara a Endesa.

Nascut a Barcelona el 19 de febrer de 1971. Està casat i és pare de dos fills. Té estudis en Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Va ser cap de Gabinet d’Estudis del Departament d’Interior (1994-1996), Cap de Gabinet del Conseller d’Economia (1996-1999), director de l’Oficina del Portaveu (1999-2001) i Secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat (2001-2003).

L’any 2003 va exercir de sotsdirector de campanya a les eleccions municipals i a les eleccions al Parlament de Catalunya i, l’any 2004, a les eleccions al Congrés dels Diputats. Des del desembre de 2004, va ser Secretari d’Acció Electoral de CiU.

Ha estat Portaveu de CDC (2005-2008). L’any 2006 va exercir de director de la campanya del Referèndum per a la Reforma de l’Estatut de Catalunya i de director de la campanya de les Eleccions al Parlament de Catalunya. Des de juliol de 2004 va ser secretari executiu de Comunicació i Estratègia de CDC.

Madí va deixar la política després de les eleccions al Parlament del 28-N i el passat mes de juny va fitxar per Deloitte. També és autor del llibre Democràcia a sang freda, publicat al novembre del 2007.

e-notícies (26.07.2011)

Sé el primero en comentar en «Endesa fitxa David Madí»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »