Ni Ridao ni Tardà

Ridao i Tardà, en una imatge d'arxiu 

Oriol Junqueras no compta amb dos dels diputats d’ERC al Congrés

El futur president d’Esquerra, Oriol Junqueras, tampoc compta amb Joan Tardà per a la futura executiva nacional i acaba així amb el sector d’esquerres per afavorir un front sobiranista. Tardà és ara -com Joan Ridao- diputat al Congrés.

Tardà, llicenciat en Filosofia i Lletres i professor de secundària a l’IES Esteve Terradas, pertany al sector més esquerrà d’Esquerra. Militant del PSUC del 1974 al 1976. D’ençà de la seva fundació participà en l’Assemblea de Batlles i Regidors Nacionalistes d’Esquerra, s’integrà en l’organització política Nacionalistes d’Esquerra (NE) i en el Comitè de Solidaritat amb els Patriotes Catalans, creat a Cornellà al principi dels anys vuitanta. En dissoldre’s NE, s’afilià a Esquerra i n’ha estat president a Cornellà durant el període 1996-1999.

Després formà part del primer ajuntament democràtic de Cornellà de Llobregat, el 1979, elegit com a independent en la candidatura del PSUC. El 1999 fou elegit regidor de l’Ajuntament, on encapçalava la candidatura d’Esquerra, i el 2003 va ser reelegit en el càrrec, al qual va renunciar el setembre del 2004. Diputat al Congrés des del 2004. És autor de diversos llibres de recerca històrica sobre la comarca del Baix Llobregat i la ciutat de Cornellà.

e-notícies (14.07.2011)

Sé el primero en comentar en «Ni Ridao ni Tardà»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »