L’alcalde de Salt no vol que els marroquins votin a les municipals

Jaume TorramadéConsidera que “augmentarà diferències i farà la gestió més complexa”

L’alcalde de Salt i president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, en una entrevista a El món a RAC1, s’ha oposat a que els marroquins poguin votar atès que “votar a les municipals augmentarà diferències i farà la gestió més complexa. Per quina raó a les municipals sí, i a les altres eleccions no?”.

“A les municipals es pot incidir de manera més marcada perquè la força és del més potent, de qui més representa. Accentuarem diferències, entrarem en conflictes religiosos, i no m’agradaria trobar-nos”, ha augurat.
 
Sobre limitar el nombre d’immigrants als municipis, ha afirmat que “evidentment que s’aixecaran ampolles a Girona. Però sols no podem. Fa 10 anys en plena bonança no me’n vaig sortir. Ara ho torno a intentar. No és un problema de Salt, és de país”.

e-notícies (11.07.2011)

Sé el primero en comentar en «L’alcalde de Salt no vol que els marroquins votin a les municipals»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »