D’aquest article del catedràtic Frances

D’aquest article del catedràtic Francesc de Carreras al voltant del professor Capella en manifesto el meu acord en tot el que d’ell proclama: ensenya a pensar als seus alumnes i transmet quelcom diferent al que diuen els manuals. Jo he estat alumne del professor Capella i en guardo el millor record del tots els professors que he tingut a la universitat. És humà, es preocupa dels seus alumnes i els orienta. A mi em va canviar la professió i li estic molt agraït. En el que no estic d’acord, i no puc entendre, és en els febles arguments del Dr. Carreras en titllar al mestre d’arbitrari, maniàtic i dogmàtic. Només puc interpretar la pobresa d’arguments donada com una reacció de gelosia o d’una visió des d’una conjuntura política conservadora i immobilista. Dr. Carreras, quin interès hi ha en aquests moments d’indignació per parlar malament d’una figura com la del mestre Capella? millorar-lo.

Sé el primero en comentar en «D’aquest article del catedràtic Frances»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »