Felip Puig, en el punt de mira

Capçalera de la manifestació  

La manifestació dels ‘indignats’ s’inicia amb crits demanant la «dimissió» del conseller

El moviment 15-M ha convocat manifestacions a més de cinquanta ciutats d’arreu de l’Estat Espanyol. A Barcelona, els ‘indignats’ han sortit a les 17:00 hores de la Plaça Catalunya per acabar a la Plaça Pla de Palau, molt a prop del Parlament.

La marxa barcelonina, que té com a lema «El carrer es nostre, no pagarem la vostra crisi», s’ha iniciat amb crits contra el conseller d’Interior, Felip Puig. El més cridat ha estat «Felip Puig, dimissió». La manifestació passarà també per la Plaça Urquinaona i baixarà per la Via Laietana. Diferents grups d»indignats’ de l’àrea metropolitana han començat el seu recorregut caminant aquest matí per poder estar a l’hora prevista a la Plaça Catalunya.

A Girona, els acampats fins ara a la Plaça Catalunya de la ciutat, han decidit fer coincidir la seva manifestació amb l’aixecament del campament. Durant el matí d’aquest diumenge han començat a netejar l’espai on han estat instal·lats.

e-notícies (20.06.2011)

Sé el primero en comentar en «Felip Puig, en el punt de mira»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »