«Segurament dec ser l’únic que va entendre el que va passar el 27 de maig»

Puig arribant al Parlament en helicòpterPuig: «Segurament dec ser l’únic que va entendre el que va passar el 27 de maig»

El conseller d’Interior arriba amb helicòpter al Parlament per esquivar els milers d’indignats

Redacció.- El conseller d’Interior, Felip Puig, ha arribat al Parlament amb un helicòpter que ha aterrat al Parc de la Ciutadella ja que els milers d’indignats que s’han aplegat a les portes del parc han impedit l’entrada dels consellers i diputats amb garanties de seguretat. Sense voler fer declaracions, just a l’entrada de l’edifici del Parlament, el conseller s’ha limitat a dir que ell «segurament deu ser l’únic que va entendre el que va passar el 27 de maig», en referència a l’operació policial per netejar la plaça de Catalunya on acampaven els ‘indignats’ que va acabar amb un centenar de ferits i va rebre les crítiques dels partits de l’oposició.

Reunió amb el President

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller d’Interior, Felip Puig, es reuneixen des de les 11 del matí al despatx del president del Palau del Parlament per analitzar la situació de setge a la cambra legislativa catalana. Després de la intervenció del conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, per presentar els pressupostos del 2011, el ple s’ha suspès mitja hora i es reprendrà a les 11.30 del matí. Fonts del Parlament han informat que el ple ha començat malgrat que no tots els diputats havien pogut accedir a les dependències del Parlament per llançar un missatge de normalitat democràtica i per evitar que la protesta dels indignats alterés el normal funcionament del Parlament, cosa que només ha ocorregut en moments d’alta excepcionalitat.

El president Mas, visiblement enutjat, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, han hagut d’accedir al recinte del Parlament en helicòpter, que ha hagut de fer fins a una desena de viatges per garantir l’accés a la cambra de consellers, diputats i col·laboradors del Govern. La sessió de control al president s’ha ajornat i en lloc de fer-se a primera hora del matí, es farà havent dinat, com ja es venia fent l’anterior legislatura. El debat i votació de les esmenes a la totalitat als pressupostos es farà després de la sessió de control.

eldebat.cat (15.06.2011)

Sé el primero en comentar en ««Segurament dec ser l’únic que va entendre el que va passar el 27 de maig»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »