Els funcionaris rebutgen a les portes del Parlament el projecte pressupostari per al 2011

Els funcionaris rebutgen a les portes del Parlament el projecte pressupostari per al 2011Acusen el Govern de presentar uns comptes «restrictius» contraris a la «dignitat dels treballadors»

Redacció / ACN.- El mateix dia que el Govern aprova el projecte de pressupostos per al 2011, uns 300 delegats sindicals de la funció pública s’han manifestat a les portes del Parlament per mostrar el seu rebuig a uns comptes «restrictius» que «atempten contra la dignitat dels treballadors» i que «desmantellen» la societat del benestar «rebaixant la qualitat dels serveis públics».

Els manifestants, que han escridassat els diputats que entraven a la Cambra catalana -especialment els de CIU- han lliurat un escrit als diferents grups parlamentaris amb les seves queixes. Alguns polítics, com la socialista Montserrat Tura i l’ecosocialista Joan Herrera, s’han acostat als concentrats per escoltar les reivindicacions.

La protesta, molt sorollosa, ha transcorregut sense incidents. Només un petit grup de manifestants que volia traspassar el cordó de seguretat amb una pancarta, ha obligat els Mossos d’Esquadra a intervenir sense més conseqüències.

Mentrestant, treballadors de diversos hospitals de Barcelona han iniciat aquest dimarts una tancada de 24 hores contra les retallades pressupostàries previstes en el sector sanitari, que és un 10% inferior als números aprovats l’any passat.

eldebat.cat (31.05.2011)

Sé el primero en comentar en «Els funcionaris rebutgen a les portes del Parlament el projecte pressupostari per al 2011»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »