Revolta de les bases del PSC

Logo del grup de facebook amb el hashtag de twitter 

Demanen al twitter i al Facebook un congrés «des de baix»

Les bases del PSC volen ser «protagonistes» en el congrés que el PSC celebrarà a l’octubre per escollir la nova direcció del partit. A la xarxa social twitter, sota el hashtag #congresdesdebaix, han començat a discutir propostes per tal d’obrir una nova etapa al partit. I també han creat el grup de Facebook amb el mateix no que el hashtag.

La idea sorgeix de l’alcaldessa del PSC de Campdevànol, Núria López, i el hastagh l’ha creat el secretari d’organització i finances del PSC de Sant Feliu, Arnau Ramírez, per «recolzar l’alcaldessa de Campdevànol», tot i que reconeix que no s’esperava «aquesta reacció».

En el perfil de Facebook -que ja compta amb una seixantena d’adherits- es comprometen «a recollir les opinions de la gent i portar-les al congrés del PSC perquè el partit, el conjunt de l’organització canvii atenent aquestes demandes i reaccioni davant de fets més que concrets que planteja la societat».

Per exemple, la que fou un alt càrrec del tripartit Dolors Collell -va ser la directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central- expressa que «això va de mobilitzar-nos les bases i no esperar que ho amaneixin tot des de dalt». A més, ha anunciat que «la primera trobada no virtual de #congresdesdebaix serà a Manlleu».

Altres missatges van en la mateixa línia. El primer secretari del PSC a Manlleu, Rafa Cuenca, manifesta que «les bases han de protagonitzar el congrés de l’octubre! Si volem sobreviure hem d’obrir-nos i canviar!!». Altres propostes són mes concretes: «la meva proposta, primaries com a única manera d’escollir candidat i amb menys avals que ara (15%)».

Per la seva part, el primer secretari JSC a Roses, Carles Ferreira, considera que «de baix a dalt, de centre a esquerra, de centralitat catalanista i amb respecte pels valors fundacionals = partit d govern».

e-notícies (25.05.2011)

Sé el primero en comentar en «Revolta de les bases del PSC»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »