Antifrau investigarà les ajudes a Climent

Eliseu ClimentPer uns esborranys que el promotor cultural va lliurar a l’Ajuntament de Santa Coloma

Stop corrupciónEl jutge de l’Audiència Nacional que instrueix el cas Pretòria, Pablo Ruz, ha ordenat a l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) que investigui un possible ús inadequat de les subvencions que Eliseu Climent va rebre entre 2002 i 2009, segons publica El Mundo.

Les indagacions sobre les finances de les entitats i les empreses de Climent parteixen d’uns esborranys que Climent va lliurar a l’Ajuntament de Santa Coloma, en el marc de l’operació Pretòria.

El ministeri fiscal ha ordenat que sigui l’organisme anticorrupció de la Generalitat qui revisi l’ús dels diners públics que les institucions de signe catalanista van obtenir. Segons la Guàrdia Civil, l’Executiu català va aportar una mica més de 15 milions en vuit anys a les organitzacions que Climent apadrina.

e-notícies (13.05.2011)

Sé el primero en comentar en «Antifrau investigarà les ajudes a Climent»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »