Presidència renova una llotja al Liceu per 92.000 euros

Llotja del LiceuLa despesa, però, és inferior a la del tripartit, que pagava més de 100.000 euros

El Govern de la Generalitat, presidit per Artur Mas, destina uns 92.000 euros al lloguer d’una llotja al Gran Teatre del Liceu. En aquest cas, el Departament de la Presidència, ha fet efectiva la renovació de la llotja número 16 del Liceu, que suposa una despesa anual d’uns 92.000 euros, gairebé 11.000 euros menys del que pagava el tripartit, 103.048 euros. 

Aquest fet ha provocat les crítiques de l’oposició i més en concret d’ICV, malgrat que quan el seu partit estava al Govern la despesa era més gran. La seva portaveu parlamentaria, Dolors Camats, ha afirmat aquest dimarts al Parlament que «des del punt de vista que el Liceu és un consorci o una intitació que rep un ampli finançament d’institucions públiques, em sembla que es podrien estalviar aquesta llotja».

Per la seva banda, el portaveu de CiU, Jordi Turull, ha comentat que el Liceu és «és un dels elements de projecció de la ciutat més importants de Barcelona i les llotges és una manera indirecta d’un ajut per part d’una institució a una altra institució com el Gran Teatre del Liceu».

e-notícies (3.05.2011)

Sé el primero en comentar en «Presidència renova una llotja al Liceu per 92.000 euros»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »