Detenen una treballadora de Gisa per un presumpte frau

Una imatge de la seu de Gisa a BarcelonaHauria cobrat de manera irregular 207 xecs

Stop corrupciónUna investigació interna oberta per la nova direcció de Gisa ha detectat irregularitats comptables a l’empresa, que s’han denunciat als Mossos d’Esquadra. La investigació feta per l’empresa Gisa ha descobert que des de l’any 2007 fins a l’actualitat s’haurien sostret 207 xecs que han estat cobrats de manera irregular amb càrrec a un compte bancari de l’entitat, segons ha denunciat la conselleria d’Economia.

L’import total d’aquest presumpte frau econòmic és de 513.107 euros. Gisa ha tramès aquestes dades i la documentació recollida a la Direcció General de la Policia, i s’ha posat a disposició de la investigació policial i de les autoritats judicials. Una treballadora de l’empresa ha estat detinguda pels Mossos d’Esquadra aquest divendres al vespre per la seva presumpta relació a aquest cas.

Aquestes irregularitats s’han detectat després de l’establiment de la nova estructura directiva de GISA el passat mes de febrer. Una de les primeres actuacions que va dur a terme la nova direcció va ser encarregar una auditoria sobre l’estructura de l’organització, la gestió dels recursos, els sistemes d’informació i de qualitat, i els procediments de gestió econòmica de l’entitat. La investigació d’aquest últim àmbit és la que ha detectat les irregularitats comptables denunciades.

e-notícies (9.04.2011)

Sé el primero en comentar en «Detenen una treballadora de Gisa per un presumpte frau»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »