Molta psicologia, Joana

Els currículums oficials són una font permanent de disgustos, i el govern dels millors també ha tingut la seva relliscada. La primera paraula respecte a la vicepresidenta del Govern era «llicenciada» en psicologia quan, en realitat, Joana Ortega no va acabar els seus estudis.

Aquest dijous, oportunament, els serveis de premsa van rectificar el currículum de la vicepresidenta i on hi posava «llicenciada en psicologia» ara hi posa «formació en psicologia», que queda bé sense ser mentida. De fet, des d’aquí li aprovaríem les assignatures que li queden després de tants anys al costat d’un dels personatges més difícils que ha donat la política d’aquest país. O sigui que de psicologia, molta.

Nació Digital (11.03.2011)

Sé el primero en comentar en «Molta psicologia, Joana»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »