Fracàs, Perquè?. Si encara no se ha co

Fracàs, Perquè?. Si encara no se ha començat a treballar per aquet aeroport. Des de l’administració vaig el meu punt de vista poc a treballat i ja no vull dir dels touroperadors i agencies que es a venen a Barcelona, en detriment de Lleida. Aquesta infraestructura es deu vegades mes barata que la de Ciudad Real i cinc vegades mes productiva. Som 500.000 persones en radi 70 Km, al voltant de Lleida, cinc comarques de l’Aragó, dos de Tarragona i cinc de Lleida sense contar la resta. Ara també he de dir que el empresariat que ens envolta en aquestes terres no es el mes adient. Be a ser com la gent de Pyranair, molta façana però poca xixa. Molt fum. Jo també penso, que a Barcelona no li calen tantes pistes i terminals, per simple fet de voler ser mes que Madrid. Catalunya, som tots, Girona, Tarragona i si senyor Lleida també. Milà, té tres aeroports un molt a prop de la ciutat i dos que estan a mes de 40 Km, ells pensen mes amb el territori. Aquí no mes és pensa per Barcelona i es treballa per ella i als demes que ens donin. Es penós, que així gent que sol pensi per la gran ciutat i la resta siguem ninots.

Sé el primero en comentar en «Fracàs, Perquè?. Si encara no se ha co»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »