El fracàs de l’aeroport d’Alguaire

Carod, amb Montilla i Nadal, durant la inauguració d'AlguaireAdéu al vol Lleida-Barcelona i a l’ampliació de la terminal

El Govern ha decidit «congelar» el projecte d’ampliació de l’aeroport de Lleida-Alguaire, ideat per l’executiu tripartit, i ha suspès de mutu acord amb Vueling el vol setmanal que unia la capital del Segrià amb Barcelona per la baixa ocupació. També queda anul·lada la subvenció de 10.000 euros mensuals que rebia la companyia.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el nou director de Transport i Mobilitat, Ricard Font, han avançat que elaboraran un pla de negoci de la infraestructura que aquest dissabte compleix un any. «El que farem nosaltres és un pla de negoci i veure exactament quines són les possibilitats i les expectatives que tenim per fer viable l’aeroport», ha dit Font.

D’entrada, la Generalitat ha aturat l’ampliació de la terminal que tenia un pressupost de 200.000 euros. A partir del 4 de març, Vueling ja no oferirà el vol entre Lleida i Barcelona que ha registrat només una ocupació del 4% de les places. També treballen a Lleida-Alguaire Ryanair i Pyrenair, encara que aquesta darrera només en la temporada de neu. Els destins que s’ofereixen són: Palma de Mallorca, Frankfurt, Milà, Vigo, Madrid i Barcelona.

e-notícies (4.02.2011)

Sé el primero en comentar en «El fracàs de l’aeroport d’Alguaire»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »