“Malestar” amb el Govern pel cas Palau

Recoder i Mascarell, en primer terme, en una reunió del Consell Executiu de la GeneralitatEl Ministeri de Cultura qüestiona la decisió de no imputar dirigents de CDC pel cas Palau

Stop corrupciónEl Ministeri de Cultura ha expressat, en relació a la decisió del Gabinet Jurídic de la Generalitat de no demanar la imputació de persones de CDC pel cas Palau, el seu “malestar perquè aquesta iniciativa dels serveis jurídics de la Generalitat s’hagi dut a terme sense la pertinent consulta prèvia a la resta d’òrgans que conformen el Consorci del Palau de la Música Catalana”.

El ministeri recorda que “aquest fet es trenca per primera vegada el principi fonamental d’actuació unànime mantingut des de la intervenció del Palau al juliol de 2009 entre les institucions que integren el Consorci”. L’Administració critica així la decisió del Gabinet Jurídic de la Generalitat de no demanar la imputació de militants de CDC pel cas Palau.

Precisament, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat al matí a Catalunya Ràdio que les últimes persones que han comparegut davant de la justícia han dit que ni tan sols coneixien Osàcar i Colom.

El gabinet jurídic de la Generalitat, ha dit Mas, creu que “no és el moment de demanar imputacions”, perquè les evidències precisament “són en sentit contrari”. Això sí, ha recordat que el gabinet demana que se segueixi investigant tot el que fa referència als pagaments del Palau de la Música.

e-notícies (20.01.2011)

Sé el primero en comentar en «“Malestar” amb el Govern pel cas Palau»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »