Un exconseller del PSC titlla Mascarell de “traïdor”

Xavier Sabaté, en una imatge d'arxiuSabaté: “sempre hi ha entre els perdedors algú feble que es deixa comprar”

Un dels portaveus adjunts del grup parlamentari del PSC, Xavier Sabaté, ha acusat de “traïdor” Ferran Mascarell, el seu antic company de militància, per enrolar-se al nou Govern de CiU com a conseller de Cultura, segons informa El Periódico.

Sabaté, exconseller de Governació que va coincidir amb Mascarell al primer tripartit, ha comparat l’oferta de Mas amb la tàctica que utilitzaven els romans quan conquistaven un territori. “Sempre hi ha entre els perdedors algú feble que es deixa comprar”, ha afirmat en referència al nou responsable de Cultura.

De”¿Quin programa aplicarà ara? ¿El del PSC, que és el que ell va redactar fa només uns mesos, o el de Convergència i Unió?”, es pregunten des del PSC.

e-notícies (29.12.2010)

Sé el primero en comentar en «Un exconseller del PSC titlla Mascarell de “traïdor”»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »