Zaragoza confirma que Mascarell ja ha demanat la baixa del PSC

Zaragoza (PSC)El dirigent socialista critica la presència de Prenafeta a la investidura de Mas 
Stop corrupciónRedacció.- El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha confirmat aquest dimarts a Catalunya Ràdio que el futur conseller de Cultura d’Artur Mas, Ferran Mascarell, ja ha demanat de forma verbal la baixa del partit. Mascarell ha sol·licitat la baixa aquest dilluns i encara no és efectiva.
  

 Membres del nou govern nacionalista de la Generalitat de Catalunya

Membres del nou govern nacionalista de la Generalitat de Catalunya

(Mascarell, ex-socialista, és el segon per sota començant per l’esquerra)

Zaragoza ha atribuït la decisió de Mascarell a la seva voluntat política. “Els ciutadans van decidir que els socialistes catalans anéssim a l’oposició”, ha dit, tot afegint que “un país té futur si té una oposició que construeix una alternativa, que és el que farem els socialistes catalans, i el senyor Mascarell ha preferit, en lloc d’anar a l’oposició, anar al govern”.

«El fitxatge de Mascarell pel Govern és un gest hostil de Mas»
Per al socialista, però, el fitxatge de Mascarell pel Govern d’Artur Mas és un «gest hostil» del líder de CiU, de qui ha dit que “no està tenint actituds positives”. Al seu parer, el nou Govern s’allunya del consens i busca la confrontació. I ha posat com a exemples, l’elecció de Felip Puig com a consller de Justícia i la presència de Lluís Prenafeta aquest dilluns a la investidura de Mas.

“El senyor Artur Mas ha començat amb signes polítics evidentment de confrontació”, ha afirmat en referència a Prenafeta, exdirigent de CiU implicat al cas Pretòria amb altres socialistes. «Aquest govern que s’està construint és un govern que, evidentment, no busca consensos”, sinó que «està demostrant que el que busca és anar en contra de la resta de partits”, ha assegurat. 

Per tot això, Zaragoza ha qüestionat que el nou Govern sigui el “dels millors”, com diu Mas. “Molts dels que ha nomenat són desconeguts absolutament”, ha dit. “No són gens coneguts, no conec res de la seva trajectòria, per la qual cosa se’m fa molt difícil opinar, però, en qualsevol cas, no és gent que hagi destacat en la vida social del país”, ha afirmat dels consellers.

eldebat.cat (28.12.2010)

Sé el primero en comentar en «Zaragoza confirma que Mascarell ja ha demanat la baixa del PSC»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »