‘Chorizos Gürtel, Chorizos por tradición’

 
Redacció.- Una marca d’embotits, concretament de xoriços, està fent furor a la xarxa per la seva sornegueria. La marca comercial es diu ‘Xoriços Gürtel’ i té a un porc abillat com un lladre de mascota.
Segons expliquen a la seva pàgina web, la qualitat del xoriço es deguda a que ‘la vida de la família Gürtel va estar marcada per la tragèdia. En 1939 el general Franco arriba al poder. Com a conseqüència d’aquest fet, tots els diners de la República –que l’avi guardava sota el matalàs- no valien res’. I afegeix, amb molta sorna: ’Per sort el meu avi, en un dels seus cops de sort, va llançar els bitllets als porcs, amb el resultat que en provar els bitllets, els porcs els van trobar molt saborosos. La sorpresa va arribar quan aquell any, en provar els xoriços que d’aquells animalets van sortir, va descobrir l’avi que el seu sabor era exquisit. I d’ençà continuem repetint la mateixa tècnica ancestral per arribar a tenir aquest sabor únic a tot el món. L’àvia somriu i diu: el secret està en la pasta’.
Productos Gürtel
La pàgina web comercialitza un pack de dos xoriços, una samarreta oficial, una xapa, una xapa de Gürtelín i una foto firmada per Paco (Gürtel).
eldebat.cat (1.12.2010)
 

Sé el primero en comentar en «‘Chorizos Gürtel, Chorizos por tradición’»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »