Camacho [PP] dispara a independentistes i immigrants

Escena del joc on l'Alícia dispara a immigrantsEl PP retira un videojoc creat per Noves Generacions

El PP de Catalunya ha retirat precipitadament un videojoc en què la seva candidata Alicia Sánchez-Camacho apareix a lloms d’una gavina i dispara contra immigrants il legals amb paracaigudes llançats des d’un avió o independentistes a bord d’un zepelí.

La protagonista es diu ‘Alicia Croft’, en al.lusió a Lara Croft llança bombetes i menja toros, rucs, i barretines. El PP s’ha afanyat a demanar a l’empresa encarregada del videojoc que el modifiqui per canviar els immigrants il legals que apareixen per «màfies il legals», tal com havien acordat en un principi, segons fonts de la direcció del partit.

Les mateixes fonts han explicat que el joc que ells van aprovar no parlava d’immigració il·legal, sinó de ‘màfies il·legals’, pel que han atribuït a un error de l’empresa en el desenvolupament del videojoc que, en llançar Camacho seves idees sobre un helicòpter, aparegués el cartell “Stop il·legals”.

El videojoc, en el què la virtual Alicia Sánchez Camacho viatja a lloms d’una gavina anomenada ‘Pepe’ fent front a l’independentisme.

e-notícies (18.11.2010)

Sé el primero en comentar en «Camacho [PP] dispara a independentistes i immigrants»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »